Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Огромна сума прибира Левски от продажбата на Рикардиньо

Около един милион лева ще влезнат в касата на Левски след продажбата на Рикардиньо в чешкия Виктория Пилзен.

profittips-the best football tips

Той не взе участие в контролата със Септември, което е ясен знак за продажба. Очакванията са от чешкия тим да платят 1 милион евро, но Левски ще прибере половината от сумата, а другата половина ще отиде за предишния му клуб Гремио, информира „Мач Телеграф“.

profittips-the best football tips

Рикардиньо премина в родния гранд в началото на 2023 година без пари, но за сметка на това бразилския тим запази 50% от правата на играча. Така сега трансферната сума по сделката с чехите ще бъде поделена между Левски и Гремио.

profittips-the best football tips

„Приготвяме се за раздяла с Рикардиньо, но ще привлечем със сигурност футболист на неговото място“, разкри след контролата със Септември Станислав Генчев.

profittips-the best football tips

Чуждестранен нападател се очаква да бъде заместникът на Рикардиньо в Левски. С продажбата му се освобождава и едно място за футболист с паспорт извън Европейския съюз.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker