Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Орманджиев: Ние поемаме пълната отговорност, за да създадем екип, собственикът няма да е главен скаут

Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев заяви, че той и Филип Филипов заедно ще вземат важните решения в клуба.

profittips-the best football tips

„Ние поемаме пълната отговорност, за да създадем екип. Имаме пълната подкрепа и увереност и се надяваме да имаме силен клуб. Няма да има т.нар. силен човек, който да взема решенията“, каза Орманджиев.

profittips-the best football tips

„Собственикът няма да е главен скаут, а ще има подредена структура. Ще имаме пълно доверие на треньора и треньорската институция. Ще изговорим с хора свързани с армейската общност, които искат да работят. Имаме време да ги обявим. ЦСКА няма да съкращава хора, а ще търси допълнително хора, които да работят за клуба“, допълни той.

profittips-the best football tips

„Събитията със смяната на собствеността се случиха бързо и бяха изненадващи и за нас самите. От тази гледна точка сме притиснати от времето. Ние обаче сме наясно с процесите в клуба. Имаме достатъчно време да си подредим нещата и да изберем точните играчи. Прибързаните решения водят до недобър резултат“, заяви още Орманджиев.

В същото време Филип Филипов заяви, че не са водени преговори с хората, които излязоха в медиите за различни позиции в клуба. Също така не е обсъждана и позицията „Президент на ЦСКА“. „С никого от тези имена, които се цитираха в медиите, не е говорено и не е обсъждано – треньор, директор, пресслужба. Всичко са спекулации в пресата“, заяви Филипов.

profittips-the best football tips

„Клубът паралелно ще работи в 3 направления – подобряване на инфраструктурата – стадион, база в Панчарево, която продължава да се развива. Там ще се изгради още един терен, изгражда се ресторант. За ДЮШ мястото е отредена и ще бъде изградена модерна европейска база за нашите деца, в която ще има условия за тяхното развитие. Другото е развитието на отбора, а третото е развитието и структурирането на клуба“, каза Филипов.

profittips-the best football tips

„Всеки, които иска да рекламира в ЦСКА е добре дошъл. Ние работим и за придобиване на наша ЛЕД система, която да се ползва на Васил Левски и на бъдещия ни нов стадион. Тук говорим и за брандировка на екипи, автобус, база. ЦСКА е притегателна сила и тепърва ще има разговори“, каза в същото време Стоян Орманджиев.

profittips-the best football tips

В крайна сметка обаче Орманджиев нито потвърди, нито отрече информацията, че Михаил Александров ще започне работа в ЦСКА.
Двамата директори говориха и за трансферната политика при „червените“.

„Не знам в света да има непродаваем футболист. Футболът е бизнес. Когато има добро предложение, съвсем нормално е да бъде продаден даден играч. В ЦСКА няма непродаваеми футболисти“, каза Филипов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker