ФутболЦСКА-София

Орманджиев представя ЦСКА в Нион

Изпълнителният директор на ЦСКА-Софоя Стоян Орманджиев ще представя отбора на днешния жребий за втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите в Нион.

profittips-the best football tips

Той ще бъде изтеглен в 14:00 часа, а сблъсъците трябва да се проведат на 27 юли и 3 август. Червените са заявили пред УЕФА стадион „Българска армия“ за домакинството си от тази фаза на надпреварата. Ако продължат напред пък те ще се преместят на „Васил Левски“.

profittips-the best football tips

През последните години „армейците“ натрупаха достатъчно добър коефициент за да си осигурят комфорт на жребия. Ако не друго, на „Армията“ няма да треперят, че още на старта могат да се паднат Брюж, Базел или ПАОК, какъвто е случаят с Левски и ЦСКА 1948. От 2018 г. насам червените винаги минават поне по два съперника в Европа.

profittips-the best football tips

В листата на непоставените обаче ЦСКА може да изтегли и доста коварни отбори като например Войводина (Сър), Адана Демирспор (Тур), Люцерн (Швейц), Хамарби (Шв) или пък Дебрецен (Унг). Затова и ще е нужно Стоян Орманджиев да донесе късмет и лек жребий на армейците.

„Тема Спорт“

Снимка: startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker