ТОПФутболЦСКА-София

Орманджиев сподели в какво финансово състояние се намира ЦСКА

Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев сподели, че клубът не дължи пари на НАП и бившия собственик Гриша Ганчев.

profittips-the best football tips

„Погасени са задълженията към НАП. Не разсрочени, а погасени. Дължим 0 лева. Нямаме информация за задължения към семейство Ганчеви. Когато такива сериозни бизнесмени прехвърлят акции помежду си, те първо си изчистват взаимотношенията.

profittips-the best football tips

„Нямам проблеми. Обезпечени сме финансово. Дали ще се завишава бюджета, зависи от нуждите на клуба“, каза Филипов. Стоян Орманджиев заяви още, че акциите са прехвърлени безвъзмездно на новите собственици. „Участието на Христо Стоичков ще се запази в своето процентно съотношение, както досега“, каза Орманджиев.

profittips-the best football tips

„Одит правим всяка година и той е свързан с лицензирането. Веднъж в годината е генерален одит, а на всеки три месеца се правят отиди, за да се види как вървят нещата. Това са важни данни, които трябва да се следят и няма да стигне времето, ако влезем в подробности. Финансовият феърплей става по-стриктен. Одитът е направен и ние сме наясно със задълженията, приходите и как се процедира в клуба. Ние не сме от вчера в ЦСКА и сме наясно с процесите“, допълни още той.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker