ФутболЦСКА-София

Орманджиев: Такъв съперник ще ни държи мотивирани и пределно мобилизирани

Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев коментира пред „Тема Спорт“ жребият за Лига на конференциите.

profittips-the best football tips

„Не случихме на лек съперник, с оглед на това, че бяхме поставени, а се паднахме с носителя на купата на Румъния в последните две години. Турнирен боец. Няма да ни е лесно, но в същото време не трябва да бъдем прекалено респектирани, тъй като имаме сериозни амбиции за следващия сезон.

profittips-the best football tips

Все пак ние сме ЦСКА и имаме традиции в евротурнирите. Разполагаме с достатъчно време до срещите – повече от месец. Ще се запознаем детайлно със Сепси, със силните и слабите им страни. Такъв съперник ще ни държи мотивирани и пределно мобилизирани и няма как да се допусне подценяване.

profittips-the best football tips

Можем да кажем, че жребият е добър чисто от логистична гледна точка. Пътуването за гостуването на останалите съперници в нашата разбивка щеше да е много по-дълго и трудно за организиране. Сега ще има възможност повече наши фенове да дойдат и да ни подкрепят“, заяви Орманджиев, който вчера представяше ЦСКА в Нион.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker