Левски (София)ТОПФутбол

Ето ги две от имената спрягани за нов старши треньор на Левски

По информация на TribunaSofia.bg Оскар Гарсия или Игор Ангеловски са имената на спряганите за евентуални треньори на Левски. От „Герена“ търсят активно заместник на Елин Топузаков, който пое временно треньорският пост, след изненадващото напускане Станимир Стоилов на 8 април след мача с Локо (София).

profittips-the best football tips

Оскар Гарсия е бивш испански футболист. От 14-годишната си кариета по-голямата част е прекарал в Барселона. В Ла Лига Оскар има общо 169 мача и 31 гола за 12 сезона, като е играл за Еспаньол, Албасете , Лерида и Валенсия. През 2009г започва работа като мениджър печелейки шампионски титли в Израел и Австрия.

profittips-the best football tips

Австрийският двоен носител ФК Ред Бул Залцбург нае Гарсия на 28 декември 2015 г. след уволнението на Петер Зайдлер . На 15 юни 2017г. Сент Етиен подписа двугодишен договор с Гарсия, но след загуба с 5:0 у дома от Олимпик Лион напуска клуба. През следващите години той преминава през отборите на Олимпиакос, Селта и Реймс.

profittips-the best football tips

Игор Ангеловски е македонски професионален футболен мениджър, който е настоящ мениджър на клуба от Висшата лига на Казахстан Каспий Актау и бивш играч. През октомври 2015 г. Ангеловски стана новият мениджър на националния отбор на Македония като наследник на Любинко Друлович, който ги класира на Европейското през 2020 година.

Ръководството все още не е взело решение кой от тях да бъде треньор или да търсят други опции, добавят източници на TribunaSofia.bg.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker