ТОПФутболЦСКА-София

Основен футболист на ЦСКА не се появява на тренировки

ЦСКА продължава да тренира на пълни обороти на клубната база в Панчарево, където преминава първият етап от зимната подготовка на тима. Вчера възпитаниците на Нестор Ел Маестро имаха едно занимание, а днес те отново ще са две.

profittips-the best football tips

Майкъл Естрада продължава да отсъства от състава, , еквадорският нападател все още е в родината си, като поради основателна причина е получил разрешение от ръководните фактори на „Армията“ да се присъедини малко по-късно към съотборниците си.

profittips-the best football tips

Това обаче трябва да се случи преди заминаването за лагера в Турция. Червените летят за южната ни съседка с директен полет до Анталия в неделя, като ще останат там 20 дни.

profittips-the best football tips

Всички налични футболисти са здрави и тренират, включително и капитанът Юрген Матей, който цяла есен се възстановяваше от тежка контузия в коляното.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker