Извън БългарияПърва лигаФутбол

Отбор от Серия А набеляза национален вратар

Вратарят на Черно море и български национал Иван Дюлгеров е в полезрението на отбора от италианската Серия А Монца, съобщи авторитетното издание „Tutto Mercato“.

profittips-the best football tips

Бъдещето на титулярния страж на тима Микеле ди Грегорие все още остава неясно, но е много вероятно италианецът да напусне „Брианцоли“ след края на сезона. Към момента Ювентус е лидер за подписа на 26-годишния вратар, който прави страхотен сезон с екипа на Монца.

profittips-the best football tips

Именно поради тази причина елитният отбор вече търси усилено нов футболист на тази позиция, като скаутите на клуба са набелязали Иван Дюлгеров, според TMW. Българският национал, който е юноша на Черно море, е изиграл 31 мача през настоящия сезон за „моряците“ във всички турнири, в които е запазил 12 „сухи“ мрежи.

profittips-the best football tips

Ако Иван Дюлгеров премине в Монца, то може да се превърне във втория българския национал, който играе за италианския тим след Валентин Антов, който е собственост на този отбор, но през настоящия сезон играе като преотстъпен в Кремонезе.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker