Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Отлична новина за ЦСКА преди дербито с Левски

ЦСКА ще може да разчита на един от основните си футболисти в предстоящия съботен сблъсък с Левски. Старши треньорът Стамен Белчев ще може да пусне в игра младежкия национал Християн Петров в двубоя със „сините“.

profittips-the best football tips

Отличната новина за тима бе съобщена от помощник треньора Анатоли Нанков, който даде интервю за предаването „Домът на футбола“. Ето как отговори първият асистент на Стамен Белчев на въпрос дали ще се разчита на играчи, които в последните мачове на тима се отсъствали от терена.

profittips-the best football tips

„Радваме се, че днес вече 95% от футболистите тренират и са здрави, което ни радва и се надяваме да можем да използваме всички футболисти в следващите мачове. Християн Петров тренира наравно с останалите. На Иван Турицов му трябва още малко време, близо 35 дни се лекува. Радващо е, че Каранга ще бъде готов. Единственият, на който няма да разчитаме дълго време е Мартин Стойчев, който претърпя операция в Испания и ще отсъства поне шест месеца“, разкри Анатоли Нанков.

profittips-the best football tips

Талантливият централен бранител бе със скъсана връзка на глезена. Той получи контузията в домакинството на „червените“ срещу Локомотив Пловдив. Петров пропусна четири мача на отбора, включително и миналия сблъсък с Левски преди малко повече от две седмици.

Той попадна в групата за последния шампионатен двубой срещу Арда миналата неделя, но остана на резервната скамейка.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker