ТОПЦСКА-София

Отлични новини за ЦСКА преди гостуването в Пловдив

Централният защитник на ЦСКА  Браян Кордоба – поднови пълноценни тренировки вчера и замина с тима за днешното гостуване на Локомотив (Пловдив). Колумбиецът се готвеше индивидуално цяла седмица, след като получи разтежение при предишната визита в града под тепетата срещу Ботев (2:1),

profittips-the best football tips

Той бе заменен още преди почивката, когато се хвана за левия аддуктор и се наложи да бъде изнасян на носилка. Бранителят пропусна победата с 2:0 над Локо Сф в четвъртък, но се възстанови навреме, за да попадне в групата за дербито на „Лаута“. Очаква се все пак той да остане на резервната скамейка, за сметка на Мено Кох.

profittips-the best football tips

Нестор Ел Маестро няма да прави промени в стартовия си състав спрямо успеха над столичните железничари, като във втора поредна среща Тибо Вион ще бъде съхранен, защото е с натрупани жълти картони, а отляво на защитата ще стартира Емануел Шакич.

profittips-the best football tips

В атака пък отново ще си партнират Дюкенс Назон и Майкъл Естрада, който през седмицата отбеляза дебютните си попадения с червената фланелка и донесе победата над Локо (Сф).

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker