Левски (София)ТОПФутбол

От „Левски на левскарите“ проговориха: Вратата на Левски бе превърната в кош за мръсно бельо

От „Левски на левскарите“ говориха за протеста, който осъществиха преди мача с Черно море на стадион „Георги Аспарухов“. Това го направиха в подкаста на сдружението „Левски на левскарите“.

Припомняме, че преди началото на двубоя фенове от сектор „Б“ нахлуха на терена и застанаха пред вратата, опъвайки транспарант против собственика на клуба Наско Сираков.

profittips-the best football tips

„Защо избрахме тази форма на протест? Защо застанахме на голлинията на вратата пред сектор „Б“?

„Сектор „Б“, знаете, това е символът на левскарството. На тази писта, пред този сектор „Б“ на 4 май 2022 година, на рождения ден на нашата икона Георги Аспарухов ние учредихме сдружение „Левски на левскарите“.

„Това е нашият дом. Мястото, на което сме родени като организация. На това място решихме, че ще демонстрираме нашата непримиримост и нашата кауза да освободим Левски от узурпатора. Застанахме на голлинията, защото тази врата, вратата на Левски, образно казано, последните няколко мача се превърна в кошница, кошара ли кош за мръсно бельо. В него попаднаха 13 парцала“.

„Според изпълнителния директор, който слезе да разговаря с нас, каза, че няма от какво да го е срам и това, което се случва с Левски, е достойно за гордост. Всичко е наред. Той няма от какво да се срамува, а ние трябва да се срамуваме, че отстояваме позиция и кауза, която ще освободи Левски. И ще направи възможно хората, които могат, умеят и са доказали, че могат да ни правят щастливи нас, левскарите, да се завърнат на мястото си“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker