Левски (София)СлавияТОПФутбол

От Левски отговориха на Славия за офертата – Краев за счупените седалки

Ръководството на Левски отрекоха информациите, че от Славия са предлагали на „сините“ да вземе Андриан Краев без трансферна сума, срещу опрощаване на дълга за счупените седалки на стадиона в „Алексанър Шаламанов“.

profittips-the best football tips

„Никой от Славия не се е свързвал с нас и не ни е предлагал подобна оферта“, заявиха високопоставени източници от синия клуб, цитирани от „Мач Телеграф“. Според тях, босът на „белите“ Венци Стефанов сам е пуснал в медиите тази оферта, без да е говорил изобщо с факторите на „Герена“.

profittips-the best football tips

Както вече е ясно Андриан Краев е зачеркнат с дебелия флумастер от Левски, след като отказа да подпише нов договор. Халфът бе отстранен от първия тим и не пътува за лагера в Турция.

profittips-the best football tips

В момента Краев се готви с дублиращия отбор под ръководството на Елин Топузаков и чака оферта, която да бъде приета и от Левски. От Славия също са готови да приемат Краев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker