ТОПЦСКА-София

От ЦСКА излязоха с позиция за стадион „Българска армия“

На пресконференцията на ЦСКА изпълнителният директор Стоян Орманджиев успокои феновете и заяви, че стадион „Българска армия“ ще бъде построен, въпреки информацията от последните часове.

profittips-the best football tips

„Ние сме наясно каква е ситуацията. Искам да успокоя цялата армейска общност. Стадионът ще бъде построен. Самият факт, че сме напреднали с демонтажа не е случаен. Имаме недоброжелател, Николай Веселинов, който е жалбоподател. Имаме решение в наша полза. Не може да знаем какви са доводите“, заяви Орманджиев.

Той е незаинтересована страна в случая. Заинтересованите страни сме ние и държавата. Неговото обжалване е абсолютно недопустимо и се надявам, че съдът ще вземе мерки, за да можем да работим спокойно. В момента работим на предварително издадено решение, което ни дава възможност за демонтаж и да довършваме работата по проекта на стадиона. Когато му дойде времето ще се премине към тоталната реконструкция на стадиона“, каза още той.

profittips-the best football tips

„Каквото зависи от клуба, то се прави. Всичко върви добре. Единственото, което се бави е забавянето от недоброжелатели. Това, което прави ръководството говори и следното. Крайният срок за довнасяне на сумата в капитала на дружеството е февруари следващата година, но тази сума от 20 млн. ще бъде внесена следващата седмица. Сами виждате какви намерения имат собственика. До момента са внесени малко над 7 млн. лева“, добави другият изпълнителен директор на ЦСКА Филип Филипов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker