ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА предложи договор на Витанов, той търси трансфер в чужбина

От ЦСКА-София са предложили договор на Петър Витанов, но той може да забави трансфера, тъй като иска пробив в чужбина, научи TribunaSofia.bg от свои източници.

profittips-the best football tips

Винатов е юноша на ЦСКА, като през 2013 започва да се състезава и за представителния тим на столичния клуб. През сезон 2015/16 печели Купата на България с „армейците“. Състезава се още за отборите на Верея (Стара Загора) и Черно Море (Варна).

profittips-the best football tips

На 10 юни 2019г. подписва със „смърфовете“. Там Витанов успява да наложи името си и постига най-големите успехи в кариерата си. Още през сезон 2019/20 печели Купата на България. През август 2020г. печели Суперкупата на България срещу шампиона Лудогорец в Разград.

profittips-the best football tips

През следващия сезон става вицешампион с Локомотив (Пловдив). Със силните си игри за пловдивчани печели и повиквателна за националния отбор, където записва дебют на 28 март 2021 срещу отбора на Италия. За националния отбор на България до 19 години има изиграни 5 срещи. Преди дни стана ясно, че Витанов приключи с Локо.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker