Левски (София)ТОПФутбол

Официално: Левски представи Хоакин Фернандес

Левски официално обяви третото ново попълнение за тази зима Хоакин Фернандес. Договорът с уругвайския футболист е за срок от една година и половина.

profittips-the best football tips

Фернандес е роден на 22 януари 1999 година в Роча (Уругвай). Юноша е на местния „Ривър Плейт“ (Монтевидео), с който подписва първия си професионален договор през лятото на 2018 г. С екипа на родния си клуб изиграва 25 мача.

profittips-the best football tips

През лятото на 2020 г. преминава в нидерландския „Хеерневен“, а в началото на 2021 г. е преотстъпен на уругвайския „Монтевидео Сити“, записвайки 14 мача.

profittips-the best football tips

В началото на 2022 г. е преотстъпен на друг уругвайски клуб – „Атенас“, изигравайки 20 мача. В началото на 2023 г. преминава в „Бостън Ривър“ (Уругвай), записвайки 2 мача. През лятото на 2023 г. се завръща в „Атенас“ като изиграва 15 мача и вкарва 1 гол.

През 2017 г. Хоакин Фернандес става част от юношеския национален отбор на Уругвай до 17 г., като изиграва 1 мач. Година по-късно е повикан в селекцията до 20 г., с чийто екип изиграва 3 мача.

От „ПФК Левски“ приветстваха с добре дошъл на „Герена“ Хоакин Фернандес и му пожелават много победи и щастливи мигове със синята фланелка.

Снимка: levski.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker