ФутболЦСКА-София

Официално: ЦСКА пусна новият екип

ЦСКА официално пусна новият си екип за сезон 2023/24. Фланелката е с нов дизай, а по случай 75-ата годишнина от създаването на армейския клуб надписите и емблемата са в златно.

profittips-the best football tips

На гърба на тениската е изобразен надпис „Родени за величие“, а от вътрешната част на фланелката е изрисувана снимката от спечелването на първата шампионска титла през 1948 г

profittips-the best football tips

Ето какво написаха във фейсбук:

„Официалният екип на ЦСКА вече е в продажба онлайн и в официалния ни фен магазин.
В годината, в която великият ЦСКА навърши 75 г. създаването на фланелка, която да представи клуба подобаващо, беше дълг.
Неслучайно, по случай юбилея, надписите и емблемата са в златно – цветът, който се вписва съвършено в идеологията на най-успешния българския футболен отбор. С най-много титли и най-много успехи на международната сцена около ЦСКА винаги е греел златният ореол на величието.
Идеята за това величие е подчертана на две места в новия екип. Мотото на юбилейната кампания съвсем естествено намери място и във фланелката за сезон 23/24. На гърба на тениската е изобразен надписът „Родени за величие“, за да ни напомня, че от създаването ни през 1948 г. предначертаният път е един – към сиянието на най-високото стъпало. От вътрешната част на фланелката пък е изрисувана една от най-паметните снимки в историята ни, запаметила триумфа на първия отбор на ЦСКА.
През годините обаче клубът се е трансформирал в институция, символизираща много повече от спортни успехи. ЦСКА е бил и ще продължи да бъде ПОВЕЧЕ ОТ ОТБОР. Доказваме го непрекъснато на и извън терена. Във футбола, но и в живота всички „армейци“ сме едно цяло. Едно семейство. Готово винаги да се жертва за отбора и за другия. Идеята за семейството е представена чрез един от най-българските символи – шевицата. Чрез хилядолетния „Канатица“ отново искаме да заявим своята обич и привързаност към България и нейните богати култура, история и традиции. Именно затова решихме да запазим като бродиран детайл и миналогодишната глаголица, чрез която изписваме ЦСКА на древния език.
Екипът е направен от еко материали, а производството му е съобразено с опазването на околната среда и и свеждането на вредните емисии до минимални стойности. ЦСКА прегръща идеята за работа с екологични продукти и съхраняването на баланса в природата.
Новия екип може да поръчаш тук: https://rb.gy/gse88
Наличен е и в официалния фен магазин на ст. „Българска армия“.
П.П. Моля, имайте предвид, че поради изключително големия интерес, срокът за доставка на официалната фланелка е 5-7 работни дни. Благодарим ви за търпението, “армейци“!“

 

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker