Левски (София)Футбол

Охене се оказа приятел на Франсис Нар

Новото попълнение на Левски Карлос Охене даде интервю пред клубната телевизия на Левски. Освен, че сподели очакванията си и първите впечатления, халфът разкри, че е приятел с бившето крило на тима Франсис Нар.

profittips-the best football tips

„Чувствам се добре в Левски и всичко вече е наред със ситуацията ми в клуба. Наистина съм много щастлив да бъда тук сред вас. Много, много бързо взех решението за трансфера си в Левски. Почувствах се благодарен при дебюта си за клуба. Удоволствието е невероятно да играеш със синята фланелка. С нетърпение очаквам официалните мачове с нея. Чувствам се чудесно с новите си съотборници.

profittips-the best football tips

Първото и най-важното впечатление от треньорския щаб бе в първия ни разговор. Треньорът дойде и ми сподели неговата идея и е важно да разбера философията на игра, която отборът изповядва под негово ръководство. До сега играх в различна система и наистина трябва бързо да се адаптирам към настоящата.

profittips-the best football tips

Искам да помогна на отбора да постигне целите си. В личен план бих искал, ако мога да вкарам няколко гола, за да мога да се радвам заедно със „синята“ публика. Бих искал да спечеля нещо с отбора, би било чудесно.

Аз имах и преди това приятели, участвали в мачове на Левски, например, Франсис Нар ми е много близък. И още тогава му казвах и всеки път, когато имах възможност му казвах, че искам да сме заедно в този отбор. Като пристигнах в Левски, той веднага ми писа да ме поздрави.

Дошъл съм тук, за да дам всичко от себе си за този велик отбор. Само Левски!“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker