ФутболЦСКА-София

Още двама играчи на ЦСКА закъсаха с картоните

Проблемите с жълти картони на футболисти на „червените“ се задълбочават. След изключително нервния сблъсък между Лудогорец и ЦСКА в събота вечер, още двама от тима висят с официалните предупреждения, като при следващ картон, ще бъдат наказани от Дисциплинарната комисия.

profittips-the best football tips

Единият от тях е Браян Кордоба. Защитникът получи странен червен картон в 32-рата минута, който впоследствие беше заменен от почти толкова странен жълт картон.

profittips-the best football tips

Марселино Кареасо пък беше декориран в жълто, след като оспори съдийско решение. Той е с осем картона и е на един картон разстояние от второ и по-тежко наказание – два мача. Ако получи картон в събота срещу Крумовград, това може да бъде последния му мач за сезона с „червения“ екип.

profittips-the best football tips

Друг футболист в идентична позиция е Тибо Вион, а Станислав Шопов, Енес Махмутович, Емануел Шакич висят с четири картона. До края на сезона за ЦСКА остават три плейофни срещи – домакинства на Крумовград и Черно море, а сезонът може би ще завърши в Пловдив на „Лаута“ с Локомотив Пловдив.

При определени обстоятелства ЦСКА може да изиграе още един допълнителен мач – плейоф за класиране в евротурнирите срещу седмия/ осмия в подреждането на Първа лига. За да се случи този сценарий, „червените“ трябва да отстъпят на Черно море в битката за втората позиция, а междувременно Ботев Пловдив да спечели Купата на България.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker