НационалиФутбол

Павел Колев се разминава със завръщане в БФС?

Павел Колев може и да не се завърне в управлението на БФС. Това каза пред „Спортал“ новият шеф на футболния съюз Георги Иванов – Гонзо.

profittips-the best football tips

„Конгресът бе преди седмица и през този период се опитвам да оправим ежедневните неща в БФС, които са страшно много. Стават доста промени и скоро ще ги разберете. Не съм се срещал и не съм предлагал отговорен пост след избирането ми за президент на никой. Появилите се информации през последните дни за Павел Колев (изпълнителен директор) и Михаил Александров (технически директор), за които ме питате, на този етап са спекулации.

profittips-the best football tips

Говорено е с Борислав Попов и той остава изпълнителен директор на този етап. Бъдете малко по-търпеливи и скоро ще научите за промените, гарантирам ви, че такива вече има и ще има, а също и, че ще бъдат обявени пред цяла България. Както казах – искам да върнем доверието на хората в БФС и федерацията да бъде прозрачна организация, която да се опитва ежедневно да помага и развива футбола на всички нива в България“

profittips-the best football tips

Той коментира и победата на националите ни над Танзания: „Важното е, че победихме, тъй като липсата на успехи тежеше на момчетата и отбора. Играта ще я подобряваме с мачовете, но хубавото е, че тимът победи, за да излезе от тази психологическа дупка, която беше влязъл. Казвах го и преди, казвам го и сега, този отбор е по-добър от показаните резултати и това ще се види.“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker