ФутболЦСКА 1948

Панайотов: Това може би е награда за целия ни труд

Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов говори след победата на своя отбор срещу Берое в турнира за Купата на България. След снежна епопея „червените“ успяха да продължат към 1/4 финалите на надпреварата.

profittips-the best football tips

„Започнахме мача малко колебливо с оглед на това, че отборът на Берое се бе прибрал в защита. Изпитахме затруднения, защото тяхното наказателно поле беше много наситено. През втората част бяхме по-дейни, имахме шансове, смятам, че победихме заслужено.

profittips-the best football tips

Ние през целия мач контролирахме топката, но беше по-трудно през първото да създадем положения. Момчетата не спряха и бяха непремирими. Това може би е награда за целия ни труд и как изиграхме мача“, коментира Панайотов. Принудителна смяна беше, имаше проблем с рамото, утре ще мине преглед и ще видим какво е състоянието му.

profittips-the best football tips

Аз пак ще се повторя, като цяло съм доволен от целия отбор и характерът, който проявиха през второто полувреме. Няма да има лек мач занапред“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker