Левски (София)Футбол

Петър Петров: Ако могат да продадат Кордоба, нека го направят!

Легендата на Левски Петър Петров даде интервю. В него той даде мнение за случващото се в Левски и отправи някои препоръки за бъдещето на клуба от стадион „Георги Аспарухов“.

„За съжаление, наблюдаваме една нулева година за Левски. Хубавото е, че се погасяват задълженията, но от спортно-техническа гледна точка нещата не са добри. Който и да дойде начело на Левски, ясно е, че без футболисти няма да се получат нещата. Предполагам, че новото попълнение Майкон не е слаб футболист. Да се надяваме, че е качествен играч и ще пасне на отбора. Интересно е, че Николай Костов е дал своето съгласие за привличането му. А не знаем дали новия треньор, който и да е той, го е одобрил. Много от бразилските играчи са несериозни. Надявам се Майкон да не е такъв.

profittips-the best football tips

Бразилците, които играят в по-големите клубове, са сериозни играчи, но тези в по-ниските нива не са на тяхното ниво. Уелтън, например, беше добър и правеше разликата, но повечето играчи от ниските нива в Бразилия не са професионалисти като него. В Левски играчите трябва да са над едно определено ниво. Не просто добри, а много добри! За да се получат нещата, не бива да разчитаме на среден клас футболисти. Без мачове от евротурнирите ще е доста труден сезон. За да се гонят високи цели, трябва да се вземат поне 4-5 нови класни попълнения. С този отбор сега е изключено да стане.

Трябва ни задължително опитен вратар. Това не е само мое мнение. Младите да се учат покрай него и да трупат опит. Трябва да им се дава шанс, но в някои мачове, които са на пръв поглед по-леки за Левски. В която и линия да се вземе играч, стига да е качествен, ще е от полза. Кордоба, след като се върна от контузията, не е на познатото високо ниво. Ако могат да го продадат – редно е да го направят. Той е класен играч. Трябват ни вратар, защитник, опорен халф и нападател. Трябва обаче да са класа.

В мача срещу Локо Пд ми хареса как стоя отборът. Може би вече играят по-освободено. Бяха идейни и обърнаха резултата. Не мисля, че ще се правят експерименти до края на сезона. Трябва да се вземат мачовете до края на първенството. Трябва да победим и Крумовград, и Лудогорец за чест!“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker