Levski palms bet oferta
ТОП

ПИМК заключи: Мач на „Колежа“ няма да има!

Фирмата-строител на стадион „Христо Ботев“ ПИМК излезе с официална позиция , в която уведомиха обществеността, че е невъзможно съоръжението да бъде приведено в безопасен вид навреме за евроквалификацията между България и Унгария, която трябва да се проведе на 16 ноември.

Причината за това заключение е, че сроковете за прекратяване на строителните дейности, демобилизация и привеждане на строителната площадка във вид, в който тя няма да застрашава живота и здравето на гражданите и гостите на град Пловдив, е прекалено кратък и няма как това да се случи за посочената от Община Пловдив дата.

ТОП Бонуси За Месеца

⚽️Betano Мастър - 10 000 лв. БЕЗ ДЕПОЗИТ 🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🔵30лв. залог БЕЗ РИСК за всеки мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Три Нови Оферти до 10 000 лв. Всеки Ден🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎃FREE SPINS БЕЗ ДЕПОЗИТ САМО В НЕДЕЛЯ🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

TribunaSofia.bg публикува съобщението на МК без редакторска намеса:

Във връзка с възможностите за провеждане на официална футболна среща между националния футболен отбор на България (мъже) и националния футболен отбор на Унгария (мъже) на Стадион „Христо Ботев“ в гр. Пловдив в периода 14-16.11.2023г., Ви съобщаваме, че сроковете за прекратяване на строителните дейности, демобилизация и привеждане на строителната площадка във вид, в който тя няма да застрашава живота и здравето на гражданите и гостите на град Пловдив е прекалено кратък и  няма как това да се случи за посочената от Община Пловдив дата.

Levski palms bet oferta

Към днешната дата ДЗЗД „КОЛЕЖА“ извършва СМР на сектори „Б“ и „Г“ и прилежащите им паркинги, които са планирани предварително и са част от процес, който не може да бъде прекъснат в толкова кратки срокове. Предвидените СМР за предстоящата работна седмица (13.11.2023г – 17.11.2023г.) включват следните дейности:

6. Монтаж на стоманена покривна конструкция – ферми и връзки между тях на сектор „Б“ (южна трибуна)

7. Монтаж на стоманена покривна конструкция – ферми и връзки между тях на сектор „Г“ (северна трибуна)

8. Монтаж на носеща LT ламарина – първи слой от покривното покритие на козирката

9. Монтаж на ел. табла за прожекторно осветление на сектор „Б“

10. Монтаж на основи за прожекторно осветление върху стоманена покривна конструкция – ферми на сектор „Б“

tribunasofia

Описаните СМР се извършват с тежка техника, която работи, както на паркинга около стадиона така и на пистата около тревното покритие.

Всички дейности описани по-горе са планирани предварително и съобразени единствено с програмата на футболен клуб „Ботев“ Пловдив и тяхното изпълнение няма как технологично и в посочения от Община Пловдив срок да бъдат прекъснати и в допълнение да бъде обезопасена строителната площадка и прилежащите към стадиона паркинги.

Стадион „Христо Ботев“, гр. Пловдив ще бъде приведен в готовност за провеждане на футболната срещата от 18 кръг на Efbet лига между отборите на „Ботев“ Пловдив и „Пирин“ Благоевград, която ще се проведе на 25.11.2023г. (събота) от 15:00 часа.

С Уважение,

Илиян Филипов

Представляващ

ДЗЗД „КОЛЕЖА“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker