ФутболЦСКА-София

Пифа: Ако ги нямаше групичките срещу Ганчев, нямаше да е интересно

Ивайло Петров – Пифа даде дълго интервю за подкаста на Топспорт „Без резерви“. Сред темите на разговора имаше и доста интересно лично впечатление от родният бизнесмен.

profittips-the best football tips

„Гриша Ганчев ни чакаше горе в ресторанта след спечелената Купа на България, когато бяхме във „В“ група. При него най-хубавото е, който не го познава, а доста хора не го познават добре, при него договор не важи, а мъжката дума. Такива хора като Ганчев вече няма!

profittips-the best football tips

Преди да го познавам, аз също го коментирах. Бях един от тези хора. Някакъв… хайде да не използвам думи… Както и той е имал за мен същото мнение. Аз знам, че той не е искал да ме вземе за треньор в ЦСКА. Бил съм леке, бил съм еди-какъв си. Нормално, той ме познаваше от престоя ми в Галата. 

profittips-the best football tips

Ако ги няма тези групички, които искат Ганчев да си тръгне от ЦСКА, няма да е интересно. Много съм чувал и за мен – бил съм крадец на коли, бил съм наркопласьор, какъв ли не съм бил. Тези същите хора, като говорят за теб, щом го правят, значи си фактор, значи съществуваш.

Такива хора вече няма като Ганчев! Повтарям! Аз го опознах като човек. Ако друг президент беше на неговото място в ЦСКА, четири години да търпи това нещо отвсякъде, директно взима пистолета и „Довиждане!“. Минимум щеше да има две титли ЦСКА при Гриша Ганчев, ако беше друго първенството, ако беше честно.“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker