ФутболЦСКА-София

Пифа с унищожителна критика по адрес на новите босове в ЦСКА

Ивайло Петров – Пифа коментира пред „Мач Телеграф“ случващото се в ЦСКА. Той не спести критиките си по отношение на някои аспекти от ръководенето на клуба, сред които попада и селекцията.

profittips-the best football tips

„Не може да се дават оценки след само един контролен мач, защото няма да бъдат обективни. Сега треньорът може да си направи равносметка кой до какво ниво е стигнал по време на подготовката и да види на кого може да се разчита в следващите мачове. Едно нещо обаче може да се каже – около отбора има много неясноти.

profittips-the best football tips

На първата пресконференция на новото ръководство Филип Филипов каза, че клубът се нуждае от три трансферни прозореца, за да направи качествен отбор. Точно това е първият сигнал, че нещата не са много ясни. Тези думи показват, че шефовете имат за цел да печелят време. Вторият сигнал е с Иван Тасев. Той играе, но не е представен официално, както се полага в такива случаи. Нещо липсва в клуба.

От друга страна, нови попълнения са абсолютно задължителни, защото първенството скоро ще започне. Не разбирам какво означава това да не се бърза със селекцията. Всички други могат, а ние гледаме да не бързаме. Съвсем скоро започва сезонът, но с кои футболисти ще играем?

profittips-the best football tips

Нали тези играчи трябва да свикнат с методите и философията на треньора, а и да се аклиматизират към отбора. Има много неща, с които трябва да свикнат новите футболисти. Новите шефове трябва да бъдат честни – или правят селекция, както трябва, или казват на феновете – този сезон няма да се борим този сезон за нищо. Тук говорим за ЦСКА, а не за средняшки клуб!

Що се отнася до Томислав Стипич, трудно ми е да дам оценка. Но аз не съм си променил мнението, че неговото привличане е доста странно. При наличието на Любо Пенев, Александър Томаш, Христо Янев и доста други наши специалисти мисля, че можеше отборът да бъде поет от някой българин.

Не мисля, че родните специалисти отстъпват пред чужденците. В никакъв случай не казвам нищо лошо за Стипич. Нямам нищо против него. Ще видим как ще се справи. Може да му се получат нещата.“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker