Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Подмладен ЦСКА ще влиза в релсите за решаващия бараж с мач в Пловдив срещу Локомотив

Отборът на ЦСКА гостува на Локомотив Пловдив в мач от последния 35-ти плейофен кръг на Първата шестица в Първа Лига. Двубоят на „Лаута“ е с начален час 20:30 и ще имате възможност да го проследите минута по минута с TribunaSofia.bg.

След изиграването на междинния кръг през седмицата, крайното класиране в Първа лига вече е изяснено и не подлежи на промяна дори и математически. Загубата от Черно море в София оставя ЦСКА с бронзовите медали и ги изпраща на бараж срещу ЦСКА 1948 или Арда следващия петък в битка за последната евроквота. Локомотив Пловдив ще завърши на пета позиция, което е още една предпоставка за протоколен мач без особена интрига.

profittips-the best football tips

Последните събития при „черно-белите“ обаче са интригуващи и предизвикаха най-различни емоции и коментари. Само преди два дни клубът неочаквано обяви раздялата с Александър Томаш. който съвсем наскоро подписа нов договор с пловдвичани. На негово място, поне временно, би трябвало да застане Христо Колев – Бащата.

От своя страна „червените“ тръгват за Пловдив без куп основни футболисти. Фернандо Каранга и Густаво Бусато изтърпяват наказание за директен червен картон. Брадли де Нойер отпада от сметките поради дисциплинарни провинения, докато младият Илиан Антонов лекува контузия.

Стратегически предводителят на „червените“ Стамен Белчев извади от състава и Тобиас Хайнц, Марселино Кареасо, Браян Кордоба, Амос Юга и Тибо Вион, които висят с жълти картони и така ще бъдат съхранени за ключовия мач през следващата седмица.

profittips-the best football tips

На тяхно място в групата попадат няколко млади състезатели от втория отбор на „червените“ – Наско Цеков, Петко Панайотов, Алесандро Николов и вече по-познатият Георги Чорбаджийски, които ще очакват да получат шанс за изява днес.

През настоящата кампания двата отбора си размениха по една заслужена победа като гост. През есента ЦСКА победи Локомотив Пловдив на „Лаута“ с 2:0, докато през пролетта „смърфовете“ надделяха с 2:1 в столицата. Какво ще се случи днес? Предстои да разберем заедно в неделя вечер край тепетата!

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker