Левски (София)ТОПФутбол

Полицията във Варна издирва фенове на Левски след инцидентите на „Тича“

Органите на реда във Варна са предприели разпознавателни и издирвателни действия срещу привърженици на Левски заради инцидентите в края на мача с Черно море.

profittips-the best football tips

Тогава привърженици на „сините“ пробваха да нахлуят на терена и да съблекат Цунами и други играчи. А един от най-дейните от тях веднага бе задържан. Това доведе до атака с бомби и пиратки отстрана на останалите. И именно тези запалянковци се издирват.
Иначе в център на вниманието се превърна и малчуган, който се втурна с батковците, за да се сдобие с фланелка на някой от любимците си.

profittips-the best football tips

Той бе върнат обратно в сектора за гости, благодарение на намесата на жени в униформа, които подпомагаха колегите си за опазването на реда по време на двубоя на „Тича“. Левски пък ще трябва да покрие сериозните щети, нанесени на трибуните и най-вече на оградата. „Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker