Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Полицията коментира боя над левскари в сектор А: Охраната си свърши работата!

Полицията коментира боя в сектор А на стадион „Васил Левски“ при предишното дерби между Левски и ЦСКА, когато охранители от частната фирма влезе в сектора и преби феновете на Левски.

profittips-the best football tips

„Какво всъщност се случи тогава. Бяха изстреляни няколко ракети между секторите А и Г. Впоследствие охраната, която изпълняваше задълженията си и охраняваше „синята“ агитка направи забележка на феновете, които изстрелваха ракети. В същото време бе хвърлен камък и бе ударен служител на охранителната фирма, като въпреки това не последваха действия от тяхна страна.

В същото време имаше пострадал фен, на когото трябваше да му се окаже помощ и слезе към линейката. В този момент не малка група фенове на Левски се опита да нахлуе на пистата, а в същото време имаше и червени фенове на пистата, които работеха по своята хореография.

Ако охранителната фирма не бе взела отношение, щеше да стане бой между сини и червени и на пистата, и на терена щеше да е ад, защото това би провокирало нахлуването и на по-сериозни маси фенове.

profittips-the best football tips

Охранителната фирма си свърши работата, респектира фенове и се надявам, ако отново има такива действия, фирмата да постъпи по същия начин и да си свърши работата така“ каза Иван Георгиев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker