НационалиФутбол

Почна се! Отлагат Конгреса със седмица

Странностите в родния футбол продължават. Най-новата доведе до това, че Конгресът за избор на нов шеф на БФС беше отложен с една седмица.

profittips-the best football tips

Отлагането на Конгресът е, защото заседанието на изпълнителния комитет на БФС няма да се проведе днес, а след седмица. На това заседание трябва да се определят правилата за провеждане на изборния Конгрес.

profittips-the best football tips

Причината за отлагането не е изтъкната, но случилото се ни напомня думите на кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов от вчера:

„Разчитайки отново на изпитаните си методи от миналото, а именно натиск и заплахи, Михайлов възнамерява да изнуди максимален брой клубове да поискат с подписка отлагането на конгреса.

profittips-the best football tips

Разбира се, целта е една – да не бъде избрано ново ръководство на БФС, да мине време и вероятно отново да оттегли оставката си и да се опита да се завърне начело на футболния съюз.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker