НационалиФутбол

Появи се поредния кандидат за президент на БФС

Както знаете, предстои да бъде избран нов президент на родния футбол. Той ще бъде избран на 15-ти март, когато ще се проведе извънредния Конгрес.

profittips-the best football tips

На този етап се появиха доста кандидатури за президент на БФС. Списъкът включва Димитър Бербатов, Георги Иванов – Гонзо, Михаил Касабов, Манол Иванов, Георги Градев, Христо Крушарски, Петьо Костадинов и Илиан Стоянов – Коловати.

profittips-the best football tips

Днес към него се добави ново име. Става дума за футболния агент Георги Захариев, издигнат от ФК Пирдоп. Той се кандидатира на втори пореден конгрес и кандидатурата му е издигната от същия тим, както предишния път.

profittips-the best football tips

„Както и на предишния Конгрес, кандидатирам се с една единствена цел – да дам различна насока на дебатите. Темата детско-юношески футбол отново остава в ъгъла, което ме провокира да се включа в битката за поста. Каня всички кандидати на публичен дебат“ – заяви пред dsport кандидата.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker