Левски (София)ТОПФутбол

Преговорите между Левски и Серкан Юсеин приключиха?

Към момента от „Герена“ са приключили преговорите с Крумовград за нациоала Серкан Юсеин. В момента обаче привличането на още един халф не изглежда толкова на всяка цена, след като Клемент Икенна подписа за 3 години. А „сините“ имат и негова алтернатива в лицето на Карлос Охене. Така Серкан Юсеин може де са появи в столицата само в краен случай, твърди „Мач Телеграф“.

profittips-the best football tips

Тази развръзка пък насочи вниманието на треньори и шефове върху привличането на още един защитник. Както е известно, за „Герена“ е спряган Андреа Христов. Твърди се, че от Козенца ще приемат с лекота офертата на „сините“, а самият той също предпочитал да се върне у нас и да играе за Левски, откъдето стартира кариерата му.

profittips-the best football tips

Христов е един от вариантите пред Генчев. „Сините“ работят и върху други. Крайното решение кой от набелязаните ще бъде привлечен, трябва да бъде взето най-късно до началото на следващата седмица, за да може преговорите да завършат по-скоро.

profittips-the best football tips

Генчев иска да има още един чист централен бранител, по възможност с ляв крак, за да може Цунами да се върне на поста си докато Майкон влезе в час.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker