Извън БългарияФутболЦСКА-София

Президентът на Сепси: ЦСКА харчи суми, за които ние само си мечтаем

Трансферните новини през последните дни намериха своя отзвук не само в България. Президентът на съперникът на „армейците“ в ЕКТ, а именно тима на Сепси, също коментира случващото се в тима на ЦСКА.

profittips-the best football tips

Атила Хаднаджи, който е бивш футболист, се изказа по особено ласкав начин за родния тим. Той акцентира на сумите, давани за нови играчи от родния тим.

profittips-the best football tips

„Няма да ни е лесно. Вече знаехме, че можем да се изправим само срещу силни противници, когато научихме жребия. В столичния клуб има девет играчи от различни националности, като през миналия сезон успяха да похарчат 2,3 милиона евро за закупуване на футболисти. За такова нещо Сепси дори не смее да мечтае“.

profittips-the best football tips

ЦСКА ще се изправи срещу румънския тим в двубой от втори квалификационен кръг на Лигата на конференциите на 27-ми юли, а реваншът е на трети август.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker