бетано казино

Спорт +ТОПФутбол

Претендент за БФС представи програмата си за развитие на българския футбол

Кандидатът за президент на БФС Манол Иванов представи пред медиите визията си за развитието на българския футбол. Той е син на бившия играч на Левски Александър Манолов.

„Да ви представя господин Кирил Лулев, който е част от моя екип. Той отговаря за връзките с медиите и клубовете. Работим с него от 3-4 месеца. Искам да му благодаря за всичко, което направи до този момент. Част от екипа ни е“, започна Иванов.

„Искам да направя кратко обръщение, преди да отговарям на въпросите. Раздадени са копия от програмата. Ще ви запозная в най-основни аспекти. Обръщението ми е към всички футболни хора. Във връзка с предстоящия конгрес на БФС искам да заявя, че аз и моят екип искаме да направим позитивна и честна кампания, в която да споделя моите виждания и желания за развитието на българския футбол, за да достигне до най-много хора, малки и големи фенове.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁10 лв. Безплатен Залог + 300 лв. за Нов Клиент🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁30лв. БЕЗ РИСК За Всеки Мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Безплатна Игра с Прогнози за 10 000лв.🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Предвид действията на БФС последните години и настроенията в обществото, смятам че това е първата стъпка, която трябва да се направи за промяна на работата в БФС. На първо място българският национален отбор да се върне там, където беше преди 30 години. Да се върнат феновете на стадионите и да се чувстват доволни от това, което виждат. Обръщам се към ръководителите на клубовете, регистрирани в БФС и им заявявам, че имат съмишленик и идеите ни за промяна са еднакви.

Ако не гласуват за промяна, ги е страх или така им е добре. Ако не гласуват, да не се оплакват в бъдеще. Към всички служители на БФС – да не се притесняват за работните си места. Ще има преструктуриране. Ще се поставят задачи и ще има контрол за изпълнението им. Към всички фенове в България – от една година протестирате за промяна в Българския футбол, сега е моментът да отидете при вашите президенти и ясно да заявите, че на предстоящия Конгрес трябва да гласуват за промяната.

Ще се опитам до Конгреса да се срещам с максимален брой хора и ръководители, за да достигат моите виждания максимално. В заключение бих искал да кажа, че ако бъда избран, в мое лице, ще видите наистина един изключително добър съмишленик, диалогичен човек, който решава бързо въпросите и не ги оставя за следващия ден. Благодаря ви“, продължи той.

„Трябва да се изготвят правила, включени в морален и етичен кодекс, който да засяга всички деца, треньори, ръководители. Кодексът ще включва моралното възпитание и държание пред обществеността, вътре в клубовете, със съперниците. Свидетели сме на порочни практики, които не ги споменава никой, а само се подхвърлят.

Треньорите в школите може би имат огромното желание, но нямат квалификация. Не всички са подкрепяни от ръководителите, други са притискани. Поставят им се задачи. Когато не се постигне задачата, бива уволнявам. Намесата на родителите и агресията по време на мач трябва да се регулира. Говореното на президентите също срещу съдиите. Нагнетява се напрежението“.

tribunasofia

„Методистите по никакъв начин не обясняват как трябва да се проведе въпросната тренировка, какво трябва да се обясни на децата, как трябва да се проведат. Свършва час и половина тренировката, треньорът се обръща, дори не гледа топките как се събират. Някой ще каже, че са маловажни проблеми, но така се изгражда футболист още от малък. Има проблем и при преминаването на деца от един клуб в друг.

За мен е ненормално едно дете да смени 10 клуба. Големите отбори не дават нищо на децата или на техните родители, само при редки случаи. Смятам да въведа такса при преминаването на дете да се заплаща веднага на клуба, от който идва детето. Ще зависи дали е национал. Ако е национал, ще е малко по-висока таксата.

Levski palms bet oferta

Впоследствие тези футболисти получават професионален договор и отборите не получават нищо. В последните 2-3 години Левски, ЦСКА, Славия, ЦСКА 1948 освободиха няколко набора. Футболистите започват да си търсят отбори. Трябва обаче да се плати голяма такса – 100 хиляди, ако е бил национал. Момчето отива в по-долните групи, там се сблъсква със заплащането, материално техническата база. Сключват се договори като охранители, шофьори, чистачи. Заплаща им се по 100-200 лева. В същото време футболистът има договорка за нормално заплащане 1200 лева“, каза още Иванов в експозе.

„В завършек пак бих отговорил на един от ръководителите, който е в БФС и е ръководител на отбор. Да, мераклия съм и то много голям. Обаче мога да върша работа. Мисля, че се сещате за какво става въпрос. Благодаря за вниманието и бъдете здрави“, завърши той. 

Снимка: Startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker