Първа лигаФутболЦСКА 1948

Привържениците на ЦСКА 1948 избраха най-добрите за изминалата година

ЦСКА 1948 обяви победителите от гласуването на феновете за най-добър играч на всяка позиция в отбора през 2023-а. 

profittips-the best football tips

Даниел Наумов спечели приза в категория „най-добър вратар“, след като записа 14 сухи мрежи във всички турнири и бе несменяем титуляр под рамката на „червените“ от Бистрица.

profittips-the best football tips


Спряганият за следващ трансфер Елитон ще получи наградата „най-добър защитник“. През 2023 година той допринесе най-много в дефанзивен план, но и реализира 6 гола и направи 2 асистенции.

profittips-the best football tips


В средата на терена Ивайло Чочев отвя конкуренцията за „най-добър халф“, така както го стори и в надпреварата за голмайстор на Първа лига през изминалия сезон с безпрецедентните за неговия пост 21 шампионатни гола.


Педриньо е номер едно сред нападателите. Бразилецът се отличи с няколко фантастични попадения от далечно разстояние. Крилото се отчете с 13 гола и 6 асистенции във всички турнири.


В категорията „най-добър дебютант“ Емил Ценов събра най-много гласове. Полузащитникът получи шанс за изява при победата над Локомотив Сф с 6:0 и от тогава бързо се наложи в състава на „армейците“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker