Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Проблеми за Ел Маестро! Ключови футболисти под въпрос за дербито

След победата над Локомотив София с 1:0 в ЦСКА още двама от защитниците на отбора са под въпрос за неделното дерби с Левски.

profittips-the best football tips

Става въпрос за Енес Махмутович и Емануел Шакич, които получиха четвъртите си жълти картони от началото на сезона и при официално предупреждение утре срещу Локомотив Пловдив ще им бъде наложено наказание.

profittips-the best football tips

Застрашен е и Тибо Вион, който има 8 жълти картона и при следващ такъв ще бъде наказан за две срещи. С оглед на контузиите на Юрген Матей и Иван Турицов ЦСКА е сериозно застрашен да остане без отбрана за Вечното дерби, като въпросното трио трябва да е изключително внимателно срещу „смърфовете“ утре.

profittips-the best football tips

Както е известно, аут за предстоящите два мача е един от капитаните Амос Юга. Той получи деветия си жълт картон от началото на сезона в „Надежда“. Както съобщихме, в ЦСКА е бил обсъждан вариантът африканецът да си изпроси изгонване и да бъде на линия за сблъсъка с Левски, но треньорът Нестор Ел Маестро е бил против подобна възможност.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker