Първа лигаФутбол

Проектонационал с оферти от софийски клубове

Няколко софийски клуба са изпратили оферти за потенциален юношески национал на България, научи екипът на TribunaSofia.bg. Става дума за Дилян Георгиев, който понастоящем е футболист на Спортист (Своге) и тимът му неотдавна загуби плейофът за влизане в „Първа лига“ през настоящия сезон.

profittips-the best football tips

20-годишният десен защитник записа изключително силни представяния във Втора лига с екипите на Крумовград и Спортист (Своге), като първите влязоха директно във висшия ни ешалон, а вторите играха бараж за влизане. Георгиев има записани 17 двубоя за всеки от двата отбора, а за тима от Своге е отбелязал и гол.

profittips-the best football tips

Кариерата му стартира в Царско село, където в рамките на 3 сезона записва 11 двубоя. Следва трансфер в Оборище през януари 2022-ра година, където остава едва 6 месеца, но не успява да се наложи. Това води до преминаването му в Крумовград в началото на юли миналата година, дало тласък на кариерата на младият футболист.

profittips-the best football tips

Така Георгиев е привлякъл вниманието на няколко клуба от родната „Първа лига“, като сред тях има и софийски такива. Дилян Георгиев е в плановете на селекционера на България до 21 години Александър Димитров.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker