ФутболЦСКА-София

Психолог калява футболистите на ЦСКА за шампионски сезон

Психолог Полина Хаджиянкова работи усилено с футболистите на ЦСКА по време на подготвителния лагер в Турция. Надеждите на феновете са нейната работа да кали момчетата на Нестор Ел Маестро за решителните битки напролет и най-накрая ЦСКА да успее да спре хегемонията на Лудогорец.

profittips-the best football tips

Психическа устойчивост определено ще е нужна на „червените“, които колкото и да прекроиха състава си спрямо миналия сезон все пак са водени от асове, в чиито глави все още присъства споменът от драмата срещу ФК ЦСКА 1948 и пропуснатата от Турицов дузпа в последната секунда на предпоследния кръг.

profittips-the best football tips

„Работила съм с отбори от различни видове спорт, както и с национални тимове. Има си специфики, разбира се – както при различните полове, така при различните възрасти, спортове и квалификация на атлета. Работата на спортния психолог е широкоспектърна и изисква сериозно посвещение, постоянно усъвършенстване, работа под напрежение, сериозна отговорност и дисциплина. Определено не е за всеки“, сподели през миналата есен Хаджиянкова броени дни след началото на ангажимента й с ЦСКА.

profittips-the best football tips

Сега, 8 години след прекратяването на баскетболната си кариера, Полина отново ще проведе тренировъчен камп, макар и вече в новото си поприще. За „червените“ пък това е първи лагер, в който отборът включва и психолог като част от традиционния спортно-технически и кондиционно-медицински екип. Или поне първият, за който медиите са уведомени, пише „Мач Телеграф“.

Снимка: cska.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker