Първа лигаТОПЦСКА-София

Първо в TribunaSofia.bg: ЦСКА си връща поливалентен халф през зимата

ЦСКА ще се опита да си върне полузащитника Жанио Бикел, научи TribunaSofia.bg. От клуба вече са се свързали с неговия агент, за да научат за евентуална възможност той да облече отново червения екип.

profittips-the best football tips

Към настоящия момент халфът, който е национал на Гвинея-Бусау, е собственост на турския Газиантеп. Той обаче се представя под очакванията и има голяма възможност да се раздели преждевременно с настоящия си тим още през зимния трансферен прозорец, тъй като договорът му е до 30 юни 2025 година, твърди Transfermarket.

profittips-the best football tips

Жанио Бикел бе основна част от отбора на ЦСКА-София в недалечното минало. Той пристигна в Борисовата година през лятото на 2018 година като свободен агент от нидерландски Нек Ниймеген, именно когато Нестор Ел Местро започна своя първи престой в клуба. Той се превърна в почти несменяем титуляр в сърцето на халфовата линия на „армейците“, припомня TribunaSofia.bg.

profittips-the best football tips

Той е поливалентен футболист, тъй като неведнъж игра на „Армията“ и като краен бранител. За ЦСКА Бикел записа 59 мача, преди през зимата на 2020г. да направи трансфер във Ванкувър Уайткапс. Столичани получават близо половин милион евро за полузащитника.

Бикел изпълнява контракта си до 2022 година, а през този период е преотстъпен в италианския Виченца. След престоя си в МЛС, той преминава в руския Химки в началото на календарната година, а през лятото подписва в южната ни съседка с Газиантеп, съобщава TribunaSofia.bg.

Снимка: Lap.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker