Извън БългарияНационалиФутбол

Пътят на Илия Груев за Висшата лига ще минава през плейофите

Лийдс с Илия Груев – Младши в състава си ще трябва да преминат през на плейофите на Чемпиъншип, за да стигнат до Висшата лига. Йоркширци загубиха с 1:2 от Саутхемптън домакинството си на „Еланд Роуд“ от 46-ия кръг на. второто ниво на английския футбол.

profittips-the best football tips

По този начин отборът, воден от Даниел Фарке завърши трети в крайното класиране и ще играе допълнителните мачове, които ще определят третия нов член на елита.

profittips-the best football tips

Лестър и Ипсуич спечелиха директните промоции за Висшата лига. Саутхемптън завърши четвърти и също ще бъде част от плейофите за влизане във Висшата лига. Илия Груев-младши започна като титуляр и остана на терена до 82-ата минута, когато бе заменен.

profittips-the best football tips

За Илия Груев и компания предстоят полуфинални срещи с шестия в подреждането Норич Сити. Първият мач ще бъде на 12 май и Лийдс ще гостуват на „канарчетата“, а реваншът е четири дни по-късно. В евентуалния финал, който е определен като „най-скъпият мач“, „белите“ от Йоркшир ще играят срещу победителя от двойката Саутхемптън – Уест Бромич Албион на митичния стадион „Уембли“ в Лондон.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker