ВИДЕОТОПФутбол

Ради Кирилов: Не си представям аз да стана фен на Левски

Футболистът на ЦСКА 1948 – Радослав Кирилов, бе гост в подкаста „На дузпата“ с водещ Стефан Дамянов. В предаването крилото на тима от Бистрица говори за своята кариера като футболист.

profittips-the best football tips

„Още докато бях в Берое, Станислав Ангелов ми звънна и ми каза, че много иска да ми привлече в Левски. Но аз тогава бях преотстъпен, все още собственост на Киево, докато играех в Берое. Нещата бяха сложни и му казах, че нещата не зависят от мен. Да звънне на ръководството, за да се разберат, като тогава може да се коментират някакви неща“.

profittips-the best football tips

На вметване от Дамянов, че освен заради това, че е обещал на Милен Радуканов да играе за Пирин, е натежало и това, че Ради Кирилов е фен на ЦСКА, футболистът отговори така:

profittips-the best football tips

„По принцип да. Аз съм си цесекар от малък. Дори един ден да стана футболист на Левски, никога не си представям аз да стана фен на Левски. Две различни неща са“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker