Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Раздор в съблекалнята е причината за напускането на Попето, Ботев му предложи огромна заплата

Ивелин Попов изненадващо напусна Левски през вчерашния ден, като това бе новина номер 1 за лятото. Бившият национал не даваше никакви признаци, че може да си тръгне, но това стана факт през изминалия ден.

profittips-the best football tips

Според информация на ТribunaSofia.bg причината за раздялата между атакуващия футболист и „сините“ е неразбирателство между двете страни, като изобщо не се е стигало и до прекъсване на договора по взаимно съгласие

profittips-the best football tips

Попов е искал да бъде лидер в тима, но в последно време неговият статут не е бил от такъв характер, а освен всичко друго се е стигнало и до интриги в съблекалнята на тима, което в крайна сметка е довело до решението на ръководството на „сините“ да го освободят.

profittips-the best football tips

Новата спирка в кариерата на голаджията ще бъде Ботев (Пловдив). Тук на ход идват „жълто-черните“, които са предложили заплата на играча от около 16 000 лева на месец, въпреки, че Попов е на 35 години. Така нападателят се очертава като най-скъпоплатеният футболист в тима на Ботев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker