Левски (София)ТОПФутбол

Рейнджърс бърза да купува Кордоба, дава милиони за него

От шотландският гранд Рейнджърс искат привлекат централният защитник на Левски Хосе Кордоба преди началото на Копа Америка.

profittips-the best football tips

Кордоба ще вземе участие в турнира, който ще се проведе от 20 юни до 14 юли в САЩ, а Панама е в група с домакина, Уругвай и Боливия.

profittips-the best football tips

Клубът от Острова се надява, че ще успее да финализира сделката за бранителя веднага след края на сезона и 22-годишният футболист да се превърне в първото лятно попълнение на тима, съобщиха в Шотландия.

profittips-the best football tips

Представител на Рейнджърс вече се е срещнал с Кордоба, като разговор с панамеца е провел и мениджърът на отбора Филип Клеман, който му е заявил, че възлага големи очаквания на него. На 5 май Кордоба дори е бил на трибуните на стадион „Айброкс“, където е изгледал на живо домакинската победа на сините от Глазгоу с 4:1 над Килмарнък.

В Шотландия се появиха и разнопосочни информации за сумата, която Рейнджърс ще плати на Левски за Кордоба. Съобщава се за трансферна цена от 3 милиона паунда, а на друго място – за 1,5 от британската валута. Сините се надяваха, че могат да вдигнат още сумата след участието на защитника на Копа Америка, но и споменаваните цифри са достатъчно добри.

profittips-the best football tips

Левски закупи Кордоба от Индепендиенте де ла Хорера през лятото на 2022 година за скромна сума, като панамският клуб запази процент при следващ трансфер на футболиста.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker