Левски (София)ТОПФутбол

Рекорд на „Герена“! Огромен приход в касата на клуба само за час

Истинска лудница сътвори бразилската петорка на „Герена“. Уелтън, Цунами, Роналдо, Рикардиньо и Дарлан показаха, че Левски може да напълни стадиона си не само без мач, но и същото важи за клубната каса.

profittips-the best football tips

Вчера на „Герена“ организираха бразилска фиеста, която бе посетена от близо 500 души, които се редиха за картички с автограф на едни от най-обичаните играчи на тима. Разбира се, селфитата с тях заляха и социалните мрежи.

profittips-the best football tips

От „Герена“ разкриха, че струпването на толкова хора е имало и положителен ефект. В клубната каса са влезли над 20 000 лева от артикули, които запалянковците са закупили от магазина, в който се състоя и срещата с южноамериканците.

profittips-the best football tips

В тяхна чест бе пуснаха и специална фланелка от колекцията на „Адидас“, която се търгува с 20% отстъпка. Тя е с цвят, който наподобява на този от екипите на националния отбор на Бразилия.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker