ФутболЦСКА-София

Роден специалист взима лиценз в Австрия

Помощник-треньорът на ЦСКА Александър Гицов ще направи крачка напред в кариерата си. Той е приет да изкара лиценз ПРО към Австрийската футболна федерация.

profittips-the best football tips

Специалистът вече има „А“ и „Б“ лицензи от Националната спортна академия. Преди да започне работа като помощник на Нестор Ел Маестро той е работил в Австрия, а последният му отбор беше Флоридсдорфер, където нашенецът постигна повече от добри резултати.

profittips-the best football tips

Не е тайна, че Гицов има за цел да продължи кариерата си на даден етап в Австрия. Самият той в интервю през месец декември миналата година призна, че се идентифицира с австрийската футболна култура и иска някой ден да работи в тим, състезаващ се в австрийската Бундеслига.

profittips-the best football tips

Ако това стане, той ще последва примера на настоящия си шеф, който по-рано беше начело на австрийски тим, а именно Щурм Грац.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker