Левски (София)ТОПФутбол

Руснаци с по-висока оферта за Рикардиньо

Нова оферта е пристигнала в Левски за Рикардиньо. 22-годишният бразилец е искан от Урал. Руснаците дават 900 000 евро за правата му.

Бразилецът е искан и от Виктория Пилзен. Чехите и сините обаче не могат да се разберат за парите. Виктория дава 600 000 евро, а Левски настоява за 1 милион евро.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁10 лв. Безплатен Залог + 300 лв. за Нов Клиент🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁30лв. БЕЗ РИСК За Всеки Мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Безплатна Игра с Прогнози за 10 000лв.🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Преговорите вървят и в момента. Сега обаче на хоризонта се показа и руският Урал, който е извадил по-висока сума за родения през 2001 година Рикардиньо.

Трансферните пазари в Чехия и в Русия затварят в един и същи ден – 22 февруари, така че развръзката предстои в рамките на следващата седмица.

tribunasofia

Урал се бори за оцеляване в руския елит. Тимът е точно над чертата – на 12-то място.

„Блиц“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker