Левски (София)ТОПФутбол

Ръководството на Левски наказа Петрис и Краев

Андриан Краев и Жереми Петрис стартираха подготовката си за старта на полусезона вчера, но не със своите съотборници в Анталия, а с дублиращия отбор. Двамата в момента са низвергнати на „Герена“.

profittips-the best football tips

Те не заминаха за лагера в Турция, защото отказват да продължат изтичащите си договори. Треньорът Николай Костов дори ги обвини, че заради тях закъснява и селекцията, тъй като до последно са уверявали, че ще приемат предложенията на клуба.

profittips-the best football tips

Вчера двамата са провели занимание с втория тим, който е воден от Христо Арангелов, съобщи Дарик радио. Националът и французинът ще продължат да се готвят с дублиращия отбор, но няма да взимат участие в контролите.

profittips-the best football tips

На първата тренировка на първия тим Петрис се отбеляза в социалните мрежи, че е в София, като не бе в близост до „Герена“, където съотборниците му започнаха занимания за втория полусезон.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker