Първа лигаФутбол

Ръководството на Хебър изригна, причината е Любо Пенев

Ръководството на тима от Пазарджик излезе с официална позиция. Поводът за нея беше даден от новината, че Любо Пенев напуска клуба на Хебър.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg ви предоставя позицията на клуба без редакторска намеса:

„Ръководството на ФК Хебър осъжда остро поредната доза лъжи и инсинуации, тиражирани от определени столични медии, които твърдят, че „всеки момент“ старши-треньорът Любослав Пенев напускал клуба. 

profittips-the best football tips

Истината е точно обратната – Любослав Пенев има договор с ФК Хебър и го изпълнява напълно професионално, отговорно и коректно. И уверяваме ви, няма никакво намерение да изостави работата си във ФК Хебър! И точно това го прави още по-голям в очите на всички свързани с Хебър – ръководство, футболисти и фенове, 

profittips-the best football tips

Моментът за поредния залп от лъжи очевидно не е подбран случайно – точно днес, когато ръководството процедира изплащане по финансови ангажименти към футболисти и спортно-технически(треньорски) щаб. 

Уверяваме всички наши привърженици, че Хебър ще излезе успешно и с чест от тази трудна за клуба ситуация, както го правил неведнъж в общо 105-годишната история на пазарджишкия футбол. 

РЪКОВОДСТВО НА ФК ХЕБЪР 1918″

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker