Първа лигаФутбол

Ръководството на Хебър направи важни разяснения

През последните дни Хебър е замесен в доста новини, но от клубното ръководство не са останали доволни. Представители на същото са говорили с dsport, за да внесат яснота около случилото се.

profittips-the best football tips

Тимът от Пазарджик отрече като неверни твърденията, че Любо Пенев ще поеме Спартак Варна, Георги Николов ще бъде продаден на Ботев Пловдив, тимът ще има платен лагер в Турция, както и провеждането на среща за бъдещето на клуба и преговорите с Николай Митов и Георги Чиликов за треньори и Владимир Гаджев за спортен директор. От клуба признаха, че Любо Пенев наистина се е срещал с ръоводството на варненския клуб.

profittips-the best football tips

„Да, разбрахме, че Любослав Пенев е бил във Варна и се е срещал с ръководството на Спартак, но той продължава да е старши треньор на Хебър и вярва, че по Коледа и Нова година могат да се случат чудеса и да продължи да работи при нас. Не е коректно при наличието на старши треньор в лицето на Любослав Пенев да водим преговори с нов треньор, още по-малко с Николай Митов, на когото разбрахме, че тези слухове са му създали проблеми с кмета на Монтана. На Георги Чиликов му пожелаваме успех с настоящия му отбор Спортист Своге.

profittips-the best football tips

Смело може да заявим, че ако се стигне до раздяла с Любослав Пeнев, което ще стане ясно до 10 януари, то ние няма да може да си позволим треньор извън школата на клуба, по разбираеми финансови причини. Що се отнася до Георги Николов, той продължава да се води играч на Хебър и сме готови да изслушаме всички оферти за него. Владимир Гаджев е уважаван бивш футболист, който си живее в Пазарджик, но към този момент не е на работа на никаква позиция в клуба.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker