ТОПФутболЦСКА-София

Саша Илич: За мен най-важното е да дойдат футболисти, които са качествени

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори преди днешната тренировка на отбора, която е част от подготовката за новия сезон.

profittips-the best football tips

„ЦСКА е отбор, който всяка година трябва да се бори за трофеи. Миналият сезон бяхме много близо до титлата. Да, не успяхме, но това ни дава увереност, че сега можем да се борим за всички трофеи, за които ще играем“, започна той.

profittips-the best football tips

„Миналият сезон имаше мачове, в които играхме добре и такива, в които не играхме така както исках. Още сме в началото на подготовката и искам да вървим стъпка по стъпка, за да поправим грешките от миналия сезон“, допълни той.

profittips-the best football tips

Сърбинът приветства новото попълнение от Гамбия Сейни Санянг: „Сигурен съм, че футболистите ще го приемат добре и той ще стане важна част от нашия състав“.

„Да, има футболисти, чиито договори изтекоха и вече не са част от състава. Чакаме няколко нови футболисти. Футболистите, които очакваме, знаем, че на някои от тях няма да им е лесно и ще им трябва време. Надяваме се да дойдат сериозни футболисти, които да ни помогнат, защото предстоят важни мачове за ЦСКА“,

profittips-the best football tips

Илич конкретизира и имената, които са си тръгнали и тези, които остават: „Бамба не е тук, Жеферсон вече не е тук, Гарсес също не е тук. Галин Минков премина в Локо София. Туфегджич е част от състава на ЦСКА и остава тук. Тъй като беше ангажиран с националния отбор на Армения, Шагоян ще дойде направо в Австрия, за да се присъедини към лагера.“

profittips-the best football tips

„За мен най-важното е да дойдат футболисти, които са качествени. Това важи както за българи, така и за чужденци. Важното е да ни помогнат“, повтори една от мантрите си от миналия сезон Саша Илич.

profittips-the best football tips

„Целите на клуб като ЦСКА са винаги да спечели всичко, за което се бори. Започваме след няколко седмици с мачове от първенството, след това играем със Сепси във втория предварителен кръг на Лигата на конференциите. Очаквам освен националните футболисти, към нас да се присъединят и новите попълнения“, каза той.

profittips-the best football tips

За жребия със Сепси в Лигата на конференциите: „Това беше най-трудният противник, който можеше да ни се падне, предвид това, че имаме по-висок коефициент. Млад, но качествен отбор, който десетина години е в елита на Румъния и са постоянни. Очаква ни изключително труден мач, на предната подготовка играхме подготовка с тях и загубихме с 0:4. Видяхме, че са сериозен противник. Изтеглихме най-трудния възможен съперник, но ще дадем всичко от себе си да ги отстраним“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker