ФутболЦСКА-София

Саша Илич оцени добре работата си в ЦСКА

Бившият треньор на ЦСКА Саша Илич оцени добре работата си на „Армията“. В момента сърбинът води гръцкия Атромитос, който се представя добре в елита на Гърция.

profittips-the best football tips

„Футболът е игра на резултати и един треньор трябва да е отговорен за представянето на тима си. За 14 месеца в България смятам, че успях да направя немалко. Създадохме една прекрасна атмосфера на Панчарево, бяхме в битката за титлата до последно и една пропусната дузпа ни раздели от това да прекъснем дългогодишната пауза без отличие.

profittips-the best football tips

За съжаление това не се случи, но въпреки това пазя само хубави спомени от времето си в ЦСКА и оставих там много приятели.

profittips-the best football tips

Просто това са нормални неща във футбола в един момент си най-добрият когато постигаш резултати, а когато губиш, трябва да поемеш отговорност и да си тръгнеш“, заявява Илич пред „Тема Спорт“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker