Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Сблъсъкът между ЦСКА и Ботев (Пд) – подготовка за полуфиналите за Купата

Днес от 17:45 ще се изиграе двубоят между ЦСКА и Ботев Пловдив. Той се явява своеобразна подготовка за предстоящите в края на април и началото на май полуфинали за Купата на България между двата тима.

profittips-the best football tips

ЦСКА се намира в своеобразен подем. „Червените“ загубиха едва един двубой от последните си 5 срещи, а именно сблъсъка с Черно море. Въпреки съмненията на част от феновете заради раздялата с доста нападатели, тимът се представя солидно в нападение и дори успя да запише две класически победи с три гола в домакинствата си на „Националния стадион“. ЦСКА няма особени трудности като домакин през този сезон, записвайки едва 4 хикса и една загуба.

profittips-the best football tips

Ботев от своя страна е отбор на крайностите. Последната му победа дойде на 27-ми февруари срещу Спартак Варна за Купата на България, а последната победа за първенство – четири дни по-рано срещу опашкаря Етър. Ботев е и изключително слаб гост – от началото на сезона има едва пет успеха на чужд терен, а последният от тях дойде още на 7-ми декември, за Купата на Българи и пак срещу тима на Етър.

profittips-the best football tips

Срещу ЦСКА пловдивчани нямат победа от 20-ти март 2022-ра година насам, а последната им точка в този сблъсък дойде в следващия двубой, провел се на 19-ти май същата година. Не пропускайте двубоя ЦСКА – Ботев тази вечер на живо в TribunaSofia.bg, където ще проследим за вас развитието на двубоя от първата до последната минута!

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker